Umjetnost stvaranja

Skin Art!

Ideja, kreativnost, autentičnost, inovativnost, dizajn!

IRRA design face painting

IRRA design – oslikavanje lica

Još od malih nogu, u bakinom krojačkom salonu i uz djeda scenskog radnika u Hrvatskom narodnom kazalištu, gdje sam često provodila dane, bila sam fascinirana kostimima, maskama i šminkom, crtanjem, krojenjem i šivanjem.

Završila sam Školu primijenjene umjetnosti i dizajna te studij modnog dizajna na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Po završetku studija zaposlila sam se kao dizajnerica u ustanovi koja se bavi profesionalnom rehabilitacijom i zapošljavanjem osoba s invaliditetom.

U svojoj profesionalnoj karijeri sam organizirala i vodila nekoliko Kreativnih radionica za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju te osobe starije životne dobi, čime sam stekla 25-godišnje iskustvo u radu sa svim generacijama.

Da bi što bolje unaprijedila svoje vještine oslikavanja lica, završila sam Sellier by Mehron make up školu kao profesionalni make up artist.

Volontiram u udruzi OSVIT, također kao voditeljica kreativnih radionica.

Sudionica sam likovnih kolonija i humanitarnih akcija.

Dobitnica sam mnogih nagrada i priznanja iz područja volonterskog i kreativnog rada, od kojih mi je najdraža zahvalnica za autorsku taktilnu slikovnicu „Četiri godišnja doba“ IN PORTAL: Izložba taktilnih slikovnica "Dodirni priču" u Tiflološkom muzeju.